+36 20 551 1013 1133 Hegedűs Gyula utca 92.

Legyen ön is otthoni barista

Ne csak azért akarjunk baristák lenni, hogy egy jó munkahelyre tegyünk szert, szakmai tudásunkkal, hanem, hogy élvezetesebbé tegyük az életünket! Ha valaki szeretné, elérhető számára egy rövid hobbyképzés, ahol a szakma különböző kisebb rejtelmeibe vezetnek be minket! De hogy miért is lenne jó ez számodra, a továbbiakban leírom!?

Miért érdemes megtanulni

Sokszor elgondolkodtam, milyen jó, mikor eljönnek a barátok hozzánk, és valami különleges italt tudok nekik készíteni! Nem csak főzök egy megszokott unalmas kávét, és megkérdezem, ki mennyi cukrot kér, hanem valami extrát tudok adni, többet, mint egy átlagember! Mára, ha vendégek jönnek hozzánk, elengedhetetlen, hogy valami finomat készítsek, szinte várják!

Nem lenne jó érzés, ha te is így várhatnád a barátaidat? Mindez elérhető számodra is, csak egy alkalommal kell pár órát rá fordítani!

Hogyan tanulhatom meg

Mint írtam, bárkinek, így neked is elérhető!

Három, vagy négy órás képzés keretein belül megtanulhatsz, könnyen, sokat a kávéról, készítéséről, a fajtáiról.

De nem csak a kávéról tudhatsz meg többet!

Válaszd, a hobby tanfolyamaink bármelyikét, biztosan elégedett leszel:

  • Gőzölgő csodák
  • Hobby Sommelier
  • Hobby Barista
  • Hobby Mixer

Csak egy karnyújtásnyira van az, hogy egy finom puncsot el tudj készíteni, vagy egy forró whiskyt, vagy egy finom fűszeres forralt bort hogyan tudsz elkészíteni!? Azt gondolom, ezek mindegyikét érdemes lenne megtanulnod!

Tedd fel a kérdést magadnak! Nem érdemled meg azt, hogy megtanuld ezeket a különleges italokat elkészíteni? Szerintem mindenki, így te is igennel válaszolsz erre a kérdésre!

barista otthoni tanfolyam sommelier mixer

Ne maradj le kedvezményes tanfolyamainkról!

barexpert

});})(jQuery);