+36 20 551 1013 1133 Hegedűs Gyula utca 92.

Mi az a French Press, és mikre lehet használni

Számtalan alkalommal előfordul, hogy elutazunk valahová, de búcsút kell mondanunk, a megszokott, otthoni, finom fekete kávénktól! Ha te is így szoktál járni, ez most megváltozik, itt a lehetőség rá!

Mi a French Press

Nem más, mint egy dugattyús kávéfőző! Használata igen egyszerű, és bárhol friss kávét készíthetünk magunknak. Még a kempingezésre is magunkkal vihetjük, és pillanatok alatt friss kávét készíthetünk magunknak!

Nem csak kávét, de például teát, vagy kávét áztatni, vagy tejhabot is lehet benne készíteni. El sem hiszed, de olyan kemény tejhabot lehet vele készíteni, hogy rendesen kanállal tudjuk szedni!

Tisztítása igen egyszerű, mosószeres vízzel, így ez is könnyebbséget jelent számunkra!

A használata

A használata igen egyszerű, és nem szükséges elektromos áram hozzá!

Nem is lesz szükségünk semmi másra, mint a kávénkra, és forró vízre.

Miután tisztára mostuk a készülékünket, el is kezdhetjük!

Forró vizet melegítünk, amiből egy keveset előre beleöntünk, a French Press készülékünkbe, hogy felmelegítsük egy kicsit előre. Forrósítsuk fel a vizet, a megfelelő hőmérsékletre, ami olyan 90-95 °C. ah ez megvan, a melegítés céljából beleöntött vizet, ki kell önteni, majd a megfelelő mennyiségű kávét beletenni, és a forró vizet ráönteni. Egy, két percig pihenni hagyjuk, majd összekeverjük kanállal. Ezután, a szűrőt ráhelyezve, azt lenyomjuk, és már ihatjuk a forró kávét!

Igaz, nem olcsók ezek a készülékek, de igen tartósak is. Egy jobb minőségű készülék, acélból, és üvegből készül! Ezeket az anyagok szinte elnyűhetetlenek, így örök életűek is lehetnek!

Wordpress frenchpress french dugattyús kávéfőző kávéfőzés

Ne maradj le kedvezményes tanfolyamainkról!

barexpert

});})(jQuery);