+36 20 551 1013 1133 Hegedűs Gyula utca 92.

Milyen a kapszulás kávéfőző, mit kell tudni róla

A világ mára, egyre jobban felgyorsult, mindent hamarabb, és gyorsabban akarunk, mint eddig, hiszen soha nincs időnk semmire! Ez ugyan úgy vonatkozik, egy kávéfőzésre is, hiszen, miért öntögetünk, töltögetünk, takarítunk, ha van ezek nélkül is, megfelelő kávéfőz!? Ez a gép, pontosan ezt adja nekünk, plusz időt!

 

Tudtad, hogy ez a kávéfőző, már a 90-es évek közepétől, jelen van a piacon?!

A jó reklámoknak, és a finom kávénak köszönhetően, hamar közkedvelt géppé váltak. Hogy miért?

A világ mára, egyre jobban felgyorsult, mindent hamarabb, és gyorsabban akarunk, mint eddig, hiszen soha nincs időnk semmire! Ez ugyan úgy vonatkozik, egy kávéfőzésre is, hiszen, miért öntögetünk, töltögetünk, takarítunk, ha van ezek nélkül is, megfelelő kávéfőz!? Ez a gép, pontosan ezt adja nekünk, plusz időt!

Több színben, és formában is lehet kapni. Eleganciájával, és színeivel, bárki konyháját feldobja! Neked van már ilyen kávéfőződ?

Miben más a többitől, ez a kávéfőző

Jogosan kérdezheted, ha már ennyi ideje jelen van a piacon, eddig miért nem volt felkapott?! Ezt egészen egyszerűen meg lehet válaszolni, mostanra gyorsult fel annyira a világ, hogy minden perc számít, hiszen, az idő pénz! Ha időt takarítok meg magamnak, azzal pénzt keresek!

Először is, el kell, hogy mondjam, engem lenyűgözött, mikor először kóstoltam. Persze szkeptikus voltam vele kapcsolatban, hogy mitől jobb ez, mint a másik, de készségesen elmagyaráztak a kóstoltatás során mindent!

Ami fontos, hogy minden kapszulában egy adagra való van, így minden alkalommal friss aromás kávét ihatunk! Persze számtalan kávé különlegeség közül választhatunk, kinek, melyik a kedvence?! A cappuccino, az espresso… még azt is kiválaszthatjuk kapszulánként, hogy hosszú, vagy rövid kávé legyen, de különböző ízesítésűek is vannak!

Mit kell tudni a kapszuláról

Ami fontos, hogy a jó kapszulás kávét, zárt rendszerben pörkölik, és csomagolják, ezzel megőrizve eredeti friss aromáját!

Persze mára, elég elterjedt lett, és a hagyományos kávéhoz hasonlóan, már számtalan kapszula közül van lehetőségünk választani, sajnos, a gyengébb minőségű kávék is megjelentek már a piacon. De akkor mi alapján döntsek akkor, hogy melyik kapszulát vásároljam?

Fontos, a benne lévő kávé minősége, pörkölése, arányai. Itt is vannak jobb minőségű kávék, de ezeket természetesen meg kell fizetnünk.

Előnye, hátránya a kapszulának

Mindenképpen előnye, hogy minden alkalommal friss kávét iszunk. Több fajta kávé közül választhatunk. Sőt, a különlegességet kedvelőknek, már létezik olyan, is, hogy egy kávéhoz, 2 kapszulát használunk. Az egyik, tejhabot készít, a másik pedig maga a kávé! Azt a fajtát, amikor a hab, még a számon is rajta marad!

Nagy előnye, hogy nincs kosz a konyhában! Emlékszem, számtalan alkalommal leejtettem, vagy kiborítottam a zaccot, és akkor lehetett takarítani. Itt csak megfogom, az üres kapszulát, és kidobom!

Persze hátránya is van annak, hogy ilyen friss aromás kávét fogyasszunk. Az aroma megtartását, az eljárások árát, és a darabos csomagolást, természetesen meg kell fizetni. Nem olcsók ezek a kapszulák!

kávéfőző hátrány előny kapszulás kapszula kávékapszula nespresso delonghi dolcegusto krups

Ne maradj le kedvezményes tanfolyamainkról!

barexpert

});})(jQuery);