+36 20 551 1013 1133 Hegedűs Gyula utca 92.

Az év kávéja: Marley coffee

Kíváncsi lennék rá, ha egy kutatást végeznénk, arról, hogy hányan ismerik, ezt a kávékülönlegességet, mi lenne az eredmény?! Az év kávéjává választott Marley coffee egyre közismertebb a világon! Te kóstoltad már? Tudod, milyen ez a kávé, és hogy honnan származik?

 

Marley álma, és világnézete

Az álom mely apáról fiúra szállt!

Bob Marley álma volt, hogy valami olyan maradandó dolgot hozzon létre, ami a rasztafári élettel azonosulni tudó, igazán élettel teli különlegesség.

Apja halála után, fiára szállt a beteljesülésre váró álom! Mely a híres jamaikai Blue Mountains vidéken vásárolt kávéültetvény segítségével teljesülhetett be.

Ezek a kávék, a világ leghíresebb ültetvényeiről, úgy mint Dél-Amerika, vagy Etiópiából kerültek ide,

A kávé ugyan úgy, mint a zene, része a mindennapjainknak, ez igaz, a Marley caffeera is. Ha mi is ezt a kiváló minőségű kávét fogyasztjuk, hozzájárulhatunk, egy kicsivel a világ jobbá tételéhez!

A Marley Coffee egy minőségi kávét forgalmazó cég, az elhivatottsága, a kávé nagyszerűségének, eredeti íz világának közvetítése a kávét kedvelők számára.

 

A rasztafári életmód

Az életmód lényege, hogy csak természetes, és élettel teli, erős, tiszta termékek, számítanak értékes tápanyagnak. A mozgalom követői számára a legfontosabb érték, hogy semmilyen növényvédő szert, vagy műtrágyával kezelt növényt, nem fogyasztanak. Ezzel együtt kerülik, a színezéket tartalmazó, mesterséges ízekkel előállított élelmiszereket is.

Ezért, az ő álltaluk előállított termékek 100%-ban tiszta eredetű növényekből készülnek.

A növények védelmét, a Nine barlang denevérjeinek a guanója segíti, ezt felhasználva védi, táplálja növényeit.

Mit kell tudni a kávéról

Rohan álma az volt, hogy olyan kávé különlegességet készítsen, mint amit nagymamája készített! Olyan rasztafári kávét hozzon létre, mely erős, tiszta íz világú, élettel teli!

A Marley Coffee csak is kiváló minőségű, 100% arabica kávéból készülhetnek. 
A kávé különlegességét, a kávé pörkölésének a fokával, íz világával határozta meg, és teszi ez által különlegessé!

Számos alapítványt hoztak létre, azért, hogy segítsék ezzel az azonos szellemben gondolkodókat, az ültetvényen dolgozókat, és a jamaicai gyermekeket.
Az alapítványok egyike, a „Kicks For Cause Alapítvány, kifejezetten, a kávéültetvényen dolgozók gyermekeit segítik! Számtalan focipálya, és tábor építésével, hogy könnyebbé, élhetőbbé tegyék környezetüket.

A profitjuk 10% arra fordítják, hogy azoknak az embereknek az életkörülményeit könnyítse, akik nélkül nem létezne a kávéja, és mi nem ihatnánk ezt a nagyszerű kávét!

kávé arabica marley coffee évkávéja blue bluemountain

Ne maradj le kedvezményes tanfolyamainkról!

barexpert

});})(jQuery);