+36 20 551 1013 1133 Hegedűs Gyula utca 92.

A zöld kávé tényleg fogyaszt?

Szerintem manapság, nincs olyan főleg a fogyni vágyók között, főleg, a nők körében, aki ne hallott volna róla, hogy a zöld kávénak milyen jótékony hatásai is vannak, a fogyással kapcsolatban. Sokan küszködnek manapság túlsúllyal, az ő számukra jelenthet talán megoldást, ez a manapság egyre jobban elterjedő módszer. De mi az a zöld kávé, és miért segít fogyni…

 

Mi az a zöld kávé?

Igazából, a zöld kávé, is egy kávébab, csak a barna kávébabhoz képest, zöld színű. csak sokkal több egészséges anyagot tartalmaz.

Amit fontos tudni, hogy  a zöld kávét, ellentétben a feketekávéhoz való kávébabbal, nem pörkölik meg, mert ezáltal elvesztené az értékes antioxidánsokat, amik a zsírok lebontásához szükséges.

Míg a zöld kávé nem csak egészségesebb, de hatékonyabb is. Koffeintartalmának köszönhetően, szintén élénkítő, frissítő hatású. Igaz a két kávébab koffeinje nem ugyanaz az összetételű, de itt is észrevehető a hatása.

A barna kávéval ellentétben, nem csak pillanatnyi „erőt”, lendületet kapunk, hanem egy jóval hosszabban tartó felfrissülést. Igaz, hatása lassabban bontakozik ki, de tovább tartó energiát ad.

 

Mitől fogyaszt

A zöld kávé a fogyasztó erejét, egy összetevőnek, az antioxidánsnak köszönheti.

Ez segít megakadályozni, a glükóz felszívódását, felszabadulását, mindemellett étvágycsökkentő hatása is van. joggal kérdezhetitek, hogyan segít?

Mint tudjuk, a szervezet számára szükséges a megfelelő energia, mivel ezt nem kapja meg, így az előzőekben lerakódott zsírokhoz fordul, és ezekből szabadít fel magának energiát, így elégetve a meglévő zsírsejteket.

Kapszula formájában árulják, szinte már bárhol kapható, és számtalan esetben még plusz hozzávalót is tartalmaz. Még a magas vérnyomásra is jótékony hatással van, de adott esetben, az ingadozó, kissé magas vérnyomást is képes idővel helyreállítani.

 

Ittál már ilyet

Az egyik multinacionális gyártó cég rendelkezik egy zöld kávés kávékülönlegességgel.

Hát azt hiszem, ezt mindenképpen ki kell egyszer próbálni, már csak az összehasonlítás végett is, hogy ízben, aromában mennyire tér el, a hagyományos társától. Napokban akadtam rá, erre a termékre, és a kíváncsiságom nem hagy nyugodni!

Zöld kávéból készült instant kávét ajánl, sőt már az egyszemélyes gyors 3:1-ben változata is kapható. A leírás szerint teljes mértékben valódi kávéból készül.

Azért, ha fogyni szeretnénk, mindenképpen az étrendünkre is oda kell figyelni.

Kerülni kell a szénhidráttal teli, és zsírsavakban gazdag ételeket, előnyben kell részesíteni a sovány húsokat, a zöldségeket, és a gyümölcsöket.

A megadott mennyiséget persze soha ne lépjük túl, mert akár károsan is hathat a szervezetünkre.

kávé zöld zöldkávé zöld kávé fogyaszt fogyasztó fogyás kávébab

Ne maradj le kedvezményes tanfolyamainkról!

barexpert

});})(jQuery);