Szeretnék feliratkozni a hírleveletekre!

Külföldi munkavállalás

 

Mi a BarExpert csoport, több a gasztronómiához szorosan kapcsolódó szolgáltatások mellett főként gasztronómiai (barista, barmixer, sommelier, nyelvi, külföldi munkára felkészítő szemináriumok, szakmai szemináriumok, hobbi,stb) képzésekkel foglalkozunk mind professzionális mind hobbi szinten. Célunk, hogy a jelentkezőink részére globális, átfogó szolgáltatásokat nyújtsunk, ebből kifolyólag igyekszünk többek között igény szerint a képzést követően gyakorlati helyet, munkahelyet biztosítani, mely lehetővé teszi a frissen tanult ismeretek, tudás elmélyítését és az adott szakterületre történő beilleszkedést. Kívánság szerint az általunk szervezett képzésekre szállást tudunk biztosítani.

A külföldi partnereinknek köszönhetően immáron nem csak belföldi hanem külföldi gyakorlati, illetve munkahelyet is tudunk az érdeklődők figyelmébe ajánlani.

A folyamatosan növekvő igényeknek köszönhetően mind a jelentkezőink külföldi munkavállalási szándékát, illetve mind a külföldi partnereinknek magyar munkavállalók alkalmazási igényeit tekintve, több kedvező konstrukcióban tudunk a tanulni, illetve a külföldre vágyók segítségére lenni.

Azoknak is komoly segítséget tudunk nyújtani akiknek céljuk a külföldön történő elhelyezkedés, de nem rendelkeznek megfelelő szaktudással illetve nyelvtudással.

Az általunk nyújtott szolgáltatásokkal szeretnénk a jelentkezőinket olyan lehetőséghez juttatni mellyel könnyebben el tudják érni céljaikat, kedvezőbb feltételek mellet tudják magukat tovább képezni és egzisztenciájukat stabilabb alapokra helyezni.

A BarExpert csoport által végzett szolgáltatásokat garanciavállalás mellet magasan képzett szakemberek végzik.

A választható konstrukciók:

1, Pályáztatás (munka+kedvezményes képzés)

Ez a leggyorsabb konstrukciónk melyet azoknak a jelentkezőknek ajánljunk akik már rendelkeznek kellő szakmai tapasztalattal, nyelvtudással. Itt akár több ezer szállodába küldjük ki a jelentkezési anyagát. Garantált a siker!

Menete: A szolgáltatás díját előre kell befizetni 100%-os pénz visszafizetési garancia mellet, mely annyit jelent, hogy ha a pályáztatás nem járna sikerrel három hónapos időtartam alatt akkor mi a jelentkező által befizetett összeget visszafizetjük.

Amennyiben ezt a konstrukciót választja az általunk kínált képzésekből további 30%-os kedvezményt biztosítunk ! A felkínált kedvezményt egy éven belül bármikor fel tud használni.

 • szolgáltatás díja : 96.000.-Ft
 • külföldi munkával kapcsolatos oktatóanyag esetén plusz: 10.000.-Ft

2, Kombinált szolgáltatás „akár részletre is!”

(képzés+ külföldi munka vagy külföldi munka+képzés)

Ez egy olyan konstrukció melyben lehetőség nyílik a szolgáltatás költségét akár két részletben is kiegyenlíteni. Maga a kombinált szolgáltatás is flexibilis, variálható. Ebben az esetben lehetőségekhez mérten a jelentkező dönti el, hogy először képzésen szeretne részt venni és utána munkába állni vagy először szeretne egy külföldi munkahelyen elhelyezkedni és a szezont követően végezné el nálunk egy, az Ő általa kiválasztott képzést. Ennek feltétele, hogy a jelentkező már rendelkezik az elhelyezkedést megkövetelő feltételek egyikével! Pl, nyelvismeret.

Ennek a konstrukciónak az előnye, hogy nem jár előzetesen megterhelő költségekkel ugyan is a költségeket két részletben is ki lehet egyenlíteni. Választható képzések:barista, barmixer, sommelier, nyelvi, és hobbi képzések.

A csomagajánlat magában foglal egy külföldi munkára felkészítő szemináriumot is!

 • szolgáltatás díja szerződéskötés pillanatában egy részletben: 129.900.-Ft
 • szolgáltatás díja részletfizetés esetén:
  • Első részlet: 1 x 65.000.-Ft
  • Második részlet: 1 x 85.000.-Ft

3, Hobbi képzés vagy szeminárium+külföldi munka

„Akár részletre is”

Ebben a konstrukcióban szakmai szemináriummal, hobbi képzéssel kombinált lehetőséget biztosítunk akár kedvező részletfizetési feltételekkel!

A szolgáltatás díjának első részlete a képzést vagy a kiutazást megelőzően esedékes, a második részlet kiegyenlítése az első havi fizetésből történik.

A csomagajánlat magában foglal egy Hobby barista, egy Hobby barmixer és egy külföldi munkára felkészítő szemináriumot is!

 • szolgáltatás díja szerződéskötés pillanatában egy részletben: 65.000.-Ft
 • szolgáltatás díja :
  • Első részlet: 1 x 45.000.-Ft
  • Második részlet: 1 x 45.000.-Ft

További kapcsolódó szolgáltatásunk:

 • Szakmai önéletrajz fordítás német illetve angol nyelvre.
 • Bizonyítvány fordítás német illetve angol nyelvre.
 • Szakmai könyvek, tankönyvek és információs anyagok értékesítése.
 • Külföldi munkára felkészítő képzések , szemináriumok.
 • Ausztriai adó visszaigénylés.

Az általunk végzett szolgáltatásokért 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk!

Felmerülő kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal és töltsd ki az alábbi űrlapot!

Szeretnék kérdéseket feltenni!
Hívjatok vissza!