Szeretnék feliratkozni a hírleveletekre!

Oktatóink

Tóth Árpád

Bármester

tl_files/barexpert/img/52_konyha8.jpg    tl_files/barexpert/img/50_konyha6.jpg

 

Szakoktató, szaktanácsadó és a barexpert csoport alapító tagja vagyok. Idestova több mint 20 évet töltöttem el a vendéglátás területein. Szakmai tapasztalatokat Magyarország mellet Ausztriában, Németországban, Olaszországban, Svájcban, Hollandiában illetve a több luxushajón eltöltött évek alatt szereztem.

A hosszú évek alatt volt lehetőségem a vendéglátás különböző területein dolgozni és gyakorlatot szerezni mint szakács, felszolgáló, Sommelier, Barista, Barkeeper, illetve különböző pozíciókban dolgozni mint bárfőnök, bár managger, étterem vezető,üzletvezető, assistant hotel manager.Munkásságaim közé többek között, több vendéglátóegység megtervezése, kialakítása, üzemeltetése, illetve több vendéglátóegység dolgozóinak a betréningezése tartozik. Már egész fiatalon fontosnak tartottam az önképzést és a szakmai továbbfejlődést ezért a pályafutásom során igyekeztem folyamatosan magasabb és magasabb szintre képezni magam.

A magyarországi tanulmányi évek után ahol Felszolgáló, Szakács, Barmixer, Sommelier, Barista képesítéseket szereztem, Svájcban a Chur-i Hotel Turistik Fachschule-ben tanultam magas szintű Service ismereteket. Mivel valójában mindig is a Bár és az italok világa vonzott, később Németországban Bármesteri (Barmeister) képesítést, ezt követően Berlinben szakoktatói képesítést szereztem. Jelenleg gasztrónómiai képzésekkel, szaktanácsadással és gasztrónómiai projekt munkák megtervezésével,- kivitelezésével foglalkozom.

A Mottóm: A jó nem elég jó, a jó csak átlagos! Továbbá, csak a minőség képes hosszútávon eredményt produkálni!

 

Tóth Zoltán

Bartender, barista, 34 éves

 

                          tl_files/barexpert/img/46_konyha2.jpg      tl_files/barexpert/img/27_Zotyi.jpg

Immáron 15 éve dolgozom a vendéglátás területén, Számos hazai és külföldi vendéglátó helyen szerzett tapasztalataimat próbálom megosztani az arra érdeklődőket! Cékitűzéseim között szerepel hogy kineveljem a jövő feltörekvő generációját, megpróbáljam rávezetni őket a helyes útra! Ezért is alapítottuk iskolánkat a Barexpertet hogy minél professzionálisabb szinten tudjunk a hallgatók kedvére tenni, és hogy elsajátíthassák a vendéglátás minden kis csinyját! Másrészt fontosnak tarom hogy folyamatason fejlesszük tudásunkat , minden téren ha már a vendéglátás területén dolgozunk.

A pultban eltöltött hosszú évek során, volt időm kitapasztalni minden jót és rosszat,de immárom tudom hogy a minőség előbb utóbb utoléri magát, mert hosszú távon csak a minőség képes fennmaradni! Foglalkoztam Flair tendinggel, sőt mondhatom hogy az elsők közöt voltam akik kezdték! nagyon jó dolog ha az ember látványos trükökkel tálal egy italt, de fontos hogy jó is legyen az az ital ,mert csak úgy kerek a történet! Ennek az ára pedig a folyamatos tanulás, tesztelés, és elszántság! Jelenleg Iskolánkban a Barexpertnél oktatásokkal foglalkozunk, hobby és professzionális szinten egyaránt! Valamint az ország különböző kávézói személyzetének képzésével és betanításával próbáljuk népszrűsíteni és kivitelezni a Barista szakma szépségeit!

A BarExpert oktatóközpont egyik vezetője és oktatója.

 

Szeretnék kérdéseket feltenni!
Hívjatok vissza!