Szeretnék feliratkozni a hírleveletekre!

Téli ital különlegességek, forró gőzölgő italok kurzusa

Téli különlegesség

Elgondolkodtál már azon, hogy a reggeli teát, vajon megfelelően készíted-e el? Minden tea más, így mindegyiket máshogyan is kell elkészíteni!

Ennél fogva, felmerül a kérdés, hogy vajon a boltban található teáknak, mi a megfelelő elkészítési módja? Szerinted te jól csinálod?

Téli italkülönlegességek

Elsőre azt gondolom, mindenkinek, csak a tea jut eszébe. Aztán, ha kicsit tovább gondolkodunk, már előbukkan a forró csoki is, vagy léteznek, különböző alkoholos italok is, amik adott esetben, a téli hidegben jól esnek, és felmelegítenek minket!

Karácsony környékén, sokan készítenek otthon például tojáslikőrt, vagy puncsot.

Te szoktál készíteni?

Ha igen, biztosan finom, nem kételkedem benne, de felmerül a kérdés, hogy jól készíted, vagy csak van egy jól bevált recept, ami alapján készül?

Ha valami lehet tökéletes, akkor miért ne legyen az, és miért ne tanulhatnád meg?

Itt a lehetőség, hogy megtanuld

Ha szeretnéd kipróbálni magadat, és a tudásodat, hogy jól készíted-e a forró italokat, vagy egyszerűen, csak kedvet kaptál, hogy megtanuld, a lehetőség előtted áll!

Megtanulhatsz mindent, amit tudni kell a fűszerekről, alkalmazásukról, mit mikro kell használni, mert ez sem mindegy, mit mivel lehet együtt párosítani, „összeházasítani”.

Lehetőséged van, jobban megismerni, a teákat, az elkészítési módjukat, és az élettani hatásukat is!

Ezen kívül, számtalan más forró ital elkészítésének megtanulására. Gondolj csak bele, milyen jó lenne, ha a következő vendégség alkalmával, valami igazán finom, különleges, forró itallal tudnád a vendégeidet meglepni!

Egyet ne felejts, ne kocsival érkezz, hiszen számtalan alkoholos téli különlegesség elkészítésére is megtanítunk!

 

Szeretnék kérdéseket feltenni!
Hívjatok vissza!